DDX

KENWOOD en Android Auto ™

Android Auto is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, die u helpt om afleiding te minimaliseren en gefocust te blijven op de weg. Door KENWOOD multimedia receivers te combineren met: Android Auto's intuïtieve spraakgestuurde interface, een groot 7 "touch screen" en een superieure geluidskwaliteit maakt dit de perfecte aanvulling voor je auto.

1/7

Makkelijk te gebruiken

Sluit een Android toestel aan en Android Auto start automatisch

De USB-verbinding geeft onmiddellijk toegang tot navigatie, muziek, telefoon functies en voice control. De eenvoudigde touch screen interface in combinatie met voice control zorgt voor een veiligere autorit.

2/7

Geniet altijd van uw favoriete muziek

KENWOOD Products
Amplifiers    Speaker
DDX

U heeft toegang tot uw opgeslagen muziek collectie of meer dan 30 miljoen nummers in Google Play Music streaming dienst.

KENWOOD multimedia receivers bevatten geavanceerde audio-functies, waaronder digital time alignment, digitale EQ en digitale filters, om zo het audio systeem te fine-tunen . Bovendien, kan door middel van de hoog voltage pre outs het systeem eenvoudig worden uitgebreid met versterkers en luidsprekers.

3/7

Vind altijd de weg met Google Maps

Voice controle maakt het mogelijk om de unit taken te laten uitvoeren, zeg bijvoorbeeld waar u naar toe wilt, of "Welke restaurants zijn er in de buurt? ' of "Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation?. Google Maps geeft u dan een lijst met de beste opties en routes.

4/7

Bedien je telefoon op een veilige manier

De spraaksturing (voice control) functie minimaliseert afleiding, zo kunt u uw voicemail beluisteren, het laten voorlezen en versturen van berichten terwijl je handen aan het stuur en je ogen gefocust op de weg blijven.

DDX
5/7

Onderweg met KENWOOD en Android Auto

Live Connected. Drive Connected.

6/7

Lineup

Monitor Receiver

Digital Media Receiver

7/7