DDX

KENWOOD en Apple CarPlay ™

CarPlay is de slimmere, veilige manier van bedienen van uw iPhone in de auto en is nu beschikbaar in de nieuwe KENWOOD multimedia receivers. Gebruik Siri voor de navigatie, om te bellen, om voicemailberichten te beluisteren, berichten te versturen, of om naar favoriete muziek te luisteren. Op deze manier blijven je handen aan het stuur en je ogen gefocust op de weg.

Plug and Play

Sluit een iPhone aan en CarPlay start automatisch

De USB-verbinding geeft je onmiddellijk de mogelijkheid tot navigatie, muziek, podcasts en voice control. Het eenvoudige menu in combinatie met Siri voice control zorgt voor een veiligere autorit.

Je favoriete muziek

DDX

Vertel Siri waar je naar wilt luisteren; muziek, podcasts, iTunes radio of extra gedownloade audio-apps.

KENWOOD multimedia receivers hebben geavanceerde audio-functies, waaronder digital time alignment, digitale EQ en digitale filters, om zo het audiosysteem te fine-tunen . Bovendien, kan door middel van de hoog voltage pre outs het systeem eenvoudig worden uitgebreid met versterkers en luidsprekers.

Vraag Siri de weg

Vertel Siri waar je naar toe wilt, of vraag: "Welke restaurants zijn er in de buurt? ' of "Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation?" en Siri geeft je dan een lijst met de beste opties en routes.

Siri kan je gesprekken en berichten aannemen en beantwoorden.

DDX

Siri minimaliseert afleiding door gebruik te maken van spraaksturing, zo kun je Siri gebruiken voor het bellen, het beluisteren van de voicemail en het laten voorlezen en beantwoorden van berichten. Op deze manier blijven je handen aan het stuur en je ogen gefocust op de weg.

Ga op weg met KENWOOD en CarPlay

Live Connected. Drive Connected.

PLAY MOVIE

Lineup

7.0" Navigataion

6.2" Navigataion