DDX

KENWOOD en Android Auto™

Android Auto is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, die je helpt om afleiding te minimaliseren en gefocust te blijven op de weg. Door KENWOOD multimedia receivers te combineren met: Android Auto's intuïtieve spraakgestuurde interface, een groot 7" touch screen en een superieure geluidskwaliteit maakt dit de perfecte aanvulling voor je auto.

Makkelijk te gebruiken

Sluit een Android toestel aan en Android Auto start automatisch

De USB-verbinding geeft onmiddellijk toegang tot navigatie, muziek, telefoon functies en voice control. De eenvoudige touch screen interface in combinatie met voice control zorgt voor een veiligere autorit.

PLAY MOVIE

DDX

Geniet altijd van uw favoriete muziek

Je hebt toegang tot uw opgeslagen muziekcollectie of meer dan 30 miljoen nummers in Google Play Music streaming dienst.

KENWOOD multimedia receivers bevatten geavanceerde audio-functies, waaronder digital time alignment, digitale EQ en digitale filters, om zo het audiosysteem te fine-tunen . Bovendien, kan door middel van de hoog voltage pre outs het systeem eenvoudig worden uitgebreid met versterkers en luidsprekers.

Vind altijd de weg met Google Maps

Voice control maakt het mogelijk om het systeem taken te laten uitvoeren. Zeg bijvoorbeeld waar je naar toe wilt, of "Welke restaurants zijn er in de buurt? ' of "Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation?. Google Maps geeft je dan een lijst met de beste opties en routes.

PLAY MOVIE

Bedien je telefoon op een veilige manier

De spraaksturing (voice control) functie minimaliseert afleiding, zo kun je uw voicemail beluisteren, het laten voorlezen en versturen van berichten terwijl je handen aan het stuur en je ogen gefocust op de weg blijven.

PLAY MOVIE

Onderweg met KENWOOD en Android Auto

Live Connected. Drive Connected.

PLAY MOVIE

Lineup

7.0" Navigataion

7.0" Monitor Receiver